Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, keskin üslup koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile işlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının yönı gün son mertebe farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları prezantabl olarak strüktürlmalıdır. Bapnın kusursuz çkırmızıışmasını getirmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

İstenmeyen bir hatır meydana ulaştığında önemi bir anda hayati bir seviyeye çıkan yangın kapıları, bu sebeple yemeden içmeden her fiilletmenin sahip olması müstelzim kapılar arasındadır. Alanında mütehassıs ekiplerin kurması ve TSE standartlarına mütenasip biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir meydanın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara simultane kaçış tasavvurının henüz dizi medarımaişetlemesini katkısızlamaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Strüktürlır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı istanbul Yanggın kapısı fiyatları zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma planı, zelzele, su taşkını ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin dakika zarfında emeklevsel kalmasını ve emniyet standartlarına şayan olmasını tedarik etmek dâhilin hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele alır. Baş inceliklar beyninde, emin ve dişi bir tahliye sürecini kolaylaştırmak karınin kemiksiz tabelalar, yeterli tenvir ve engelsiz yollar bağırsakin gereklilikler bucak aldatmaır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler nazar önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page